Η Jennifer Garner μόλις ανέβασε ένα ακόμη post του “Pretend Cooking Show” στο Instagram και αυτή τη φορά μας δείχνει πώς να φτιάξουμε το “τέλειο” τοστ κανέλας. “Αυτό το απολαυστικό σνακ για Κυριακή πρωί ή για μετά το σχολείο, θα σας μετατρέψει σε ηρωίδα μαμά”, έγραψε η Garner στη λεζάντα της ανάρτησής.

Πως θα φτιάξετε το τοστ κανέλας

Για να φτιάξετε μια φέτα τοστ κανέλας, θα χρειαστείτε περίπου πέντε λεπτά, λίγη καστανή ζάχαρη, τριμμένη κανέλα, αλάτι και βούτυρο. Α, και φυσικά, το αγαπημένο σας ψωμί.
Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι απλώς “βάζω ψωμί σε μια τοστιέρα και το πασπαλίζω με κανέλα και ζάχαρη”. Όχι, είναι μια upgrated εκδοχή που θα κάνει το σπίτι να μοσχομυρίσει και θα λατρέψετε όλοι!

Συστατικά:

  • 3 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ή καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας κανέλα
  • μια πρέζα αλάτι
  • ανάλατο βούτυρο
  • 4 φέτες ψωμί

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.
  2. Λιώνουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία προς χαμηλή θερμοκρασία. ‘Οταν λιώσει προσθέτουμε όσες φέτες ψωμιού χωρούν. Αφήνουμε το ψωμί για να απορροφήσει το βούτυρο, προσθέτοντας κι άλλο εάν το τηγάνι είναι στεγνό. Μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει, 2-3 λεπτά. Ρυθμίζουμε τη θερμότητα όπως χρειάζεται για να αποφύγουμε το κάψιμο.
  3. Προσθέτουμε άλλο ένα κομμάτι βούτυρο, αναποδογυρίζουμε το ψωμί και το στροβιλίζουμε για να πάει κι από την άλλη πλευρά, πιέζοντας απαλά το ψωμί.
  4. Πασπαλίζουμε τις φρυγανισμένες φέτες με λίγη ζάχαρη και κανέλα Μαγειρεύουμε την κάτω πλευρά μέχρι να ροδίσει, 1-2 λεπτά, προσθέτοντας περισσότερο βούτυρο και ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία εάν το τηγάνι είναι στεγνό ή το τοστ καίγεται.
  5. Αναποδογυρίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει η ζάχαρη και να αρχίσει να λιώνει, 30 δευτερόλεπτα-1 λεπτό.
  6. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με τη ζάχαρη προς τα πάνω. Πασπαλίζουμε το τοστ με περισσότερη ζάχαρη-κανέλα. Σκουπίζουμε το τηγάνι και επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο ψωμί.
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!