Λοιπόν, για να είμαστε από την αρχή σαφείς: Τα αγαπάμε τα παραδοσιακά. Τις γεύσεις που ξέρουμε, που τρώμε από μικρά παιδιά. Αλλά δε βλάπτει πού και πού να το εξελίσσουμε το πράγμα. Να προχωράμε σε άλλο level, να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Η ισχύς εν τη ενώσει και τα υβριδικά γλυκά που θα σου δείξουμε παρακάτω αυτό έρχονται να συνοψίσουν με τη μορφή του θριάμβου. Ξετρέλαναν την Ελλάδα…
Η γαστρονομία κύκλους κάνει, είναι τέχνη, θέλει φαντασία. Οι διασταυρώσεις μεταξύ δύο γλυκών ή έστω βασικών χαρακτηριστικών αυτών, μπορεί να γεννήσει γευστικά ποιήματα. Να τα ντοκουμέντα ενός «παντρέματος» που εξελίχθηκε σε ευτυχία…
Τα υβριδικά γλυκά που το πήγαν… αλλού!
Κρόνατ
Από εδώ ξεκίνησαν όλα. Μάιος του 2013. Ένας Γάλλος σεφ στη Νέα Υόρκη αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού στα υβριδικά γλυκά. Του πήρε καιρό να δοκιμάζει, να ψάχνει τις ιδανικές αναλογίες, να τελειοποιεί τακτικές και χρόνους. Όταν ένιωσε πως ήταν όλα «ΟΚ», το λάνσαρε στην αγορά. Και έγινε χαμός. Το κρόνατ έγινε talk of the town και μέσω social media, παγκόσμιο trend.
Διαβάστε περισσότερα στο Intronews.gr