Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στην εκπομπή της την Ελισάβετ Σπανού, η οποία μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και την εμπειρία της μητρότητας.
Με αφορμή αυτή τη συζήτηση η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε τη δική συζήτηση με τον γυναικολόγο της, αναφορικά με τις προσπάθειες της να μείνει έγκυος.
Κατερίνα Καινούργιου: Εξομολογήθηκε τη συμβουλή που της έδωσε ο γυναικολόγος της
«Πολλές φορές, όταν μια γυναίκα είναι σε φάση που προσπαθεί να κάνει ένα παιδάκι, το πρώτο πράγμα που τη ρωτάει ο γιατρός όταν πάει, ξέρετε πιο είναι: Τι δουλειά κάνεις;
Σε κάποιους δεν χρειάζεται να κάνει την ερώτηση γιατί φαίνεται και αρχίζει να σου λέει ο γιατρός ότι το πιο σημαντικό για να κάνεις ένα παιδί είναι να κάνεις ένα επάγγελμα που θα έχει ηρεμία. Οπότε, καλό θα ήταν να περιμένεις λίγους μήνες να τελειώσει αυτό για να μπει σε αυτή τη διαδικασία…» ήταν η συμβουλή του γιατρού της εννοώντας το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ώστε να είναι χαλαρή και ήρεμη.
Best of Internet





