Παραπέμπει σε Λονδρέζικο στέκι, είναι ζεστό, με ωραία αισθητική και σε κάνει να νιώθεις άνετα και φιλικά, είτε καθίσεις στον εσωτερικό χώρο, είτε στα ηλιόλουστα εξωτερικά του τραπέζια.
Τι θα δοκιμάσουμε: το πρωί, εξαιρετικά χαρμάνια καφέ, κάποια από τις 15 προτάσεις για τσάι από τους ‘Δρόμους του τσαγιού’ ή κάποιο από τα ξεχωριστά smoothies που σου δίνουν boost για ολόκληρη τη μέρα. Το πρωινό ολοκληρώνεται με καλοφτιαγμένα αυγά benedict η croque madame, ομελέτες, διαφορετικά pancakes και λαχταριστά γλυκά.
Το μεσημέρι είναι ανάρπαστες η burrata με culis παντζαριού και πίκλες από καρύδι και η μια ανάμεικτη σαλάτα με γαρίδες, crispy prosciutto,σπανάκι, φιστίκι, μήλο και vinaigraitte βανίλιας. Αν πεινάς περισσότερο παραγγέλνεις κάποιο από τα signature ζυμαρικά, όπως το μαύρο pacchery με μαστίχα και σολομό η το spaghetti cacio e pepe .
Το βράδυ διάλεξε οπωσδήποτε ένα από τα εξαιρετικά πιάτα με Black angus : Flap steak,Rib eye η strip loin. Εξαιρετικός συνδυασμός πρώτης ύλης και ψησίματος.
Αν πάλι έχεις βγει για ποτό στο ‘σούπερ’ ενημερωμένο μπαρ δοκίμασε το bar-menu συνοδεία επιλεγμένων κρασιών ή ζήτησε να σου φτιάξουν το κοκτέιλ που προτιμάς. Αν είσαι λάτρης του σούσι, μια βραδιά κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σ’ αυτό!
Στο Amber πηγαίνουμε ακόμη για: τις μουσικές θεματικές βραδιές και τα αυτοσχέδια πάρτυ.
To μενού φέρει την υπογραφή του executive chef Βασίλη Τζίμα (Stilvi,Chalet κ.α) και μιας, άρτια, επαγγελματικά καταρτισμένης ομάδας που με χαμόγελο και συνέπεια μας φιλοξενεί όποια ώρα κι αν το επιλέξουμε.
Amber: Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους, Αθήνα.